GIDA GÜVENLİĞİ VE YÖNETİMİ

E.Coli nedir? Asıl adı escherichia coli. Bu bakteri türüne kısaca e.Coli veya koli basili de diyebilirsiniz. Peki bu e.Coli nedir ve neden bu bakteri türüne karşı çok dikkatli olmamız gerekiyor? E.Coli memeli hayvanlar ve insanların kalın bağırsağında yaşayan bakteri türlerinden biridir. Devam Et
Epoksi zemin kaplama, günümüzde fazlasıyla tercih edilen bir yapı malzemesidir. Epoksi, termosetler grubundan yapıştırıcı bir kimyasal reçinedir. Epoksi reçine, sahip olduğu olumlu özellikleri sayesinde geçirimsizlik konusunda en iyi kimyasal zemin kaplamasıdır. Devam Et
Gıda güvenliği gıda kaynaklı hastalıkları engelleyerek, gıdaların işlenmesi ve depolanmasını ele alan bilimsel bir disiplin. Devam Et
Sağlıklı olmak, bir insanın en temel ihtiyacı ve hakkıdır. Gıda ürünleri ise sağlımızı en kolay etkileyecek etmenlerin başında gelir. Dolayısıyla gıda ürününün güvenliği, ürünü kullanan tüketicinin mutlak bir talebidir ve üretici firmalarda tamamıyla yönetimin sorumluluğudur. Devam Et
Fiziksel kirlenme fiziksel kirlenmeye gıda olmayan yabancı maddeler, cam kırıkları, saç, sinek vb. Dış etkenler neden olur. Fiziksel riskler normal olarak gıda kaynaklı hastalıklara sebep olmaz, ancak insan vücuduna zarar verirler. Devam Et
Markette gittiğimizde etiket okumanın ne kadar önemli olduğu biliyoruz etikete baktığımızda yağ oranı, protein, karbonhidrat ve son kullanma tarihi dikkatimizi çekmekte peki palm oil (palmiye yağı) dikkatimizi çekti mi dikkatinizi palmiye yağına çekmek istiyorum. Devam Et
Vücudumuza zararlı olan kimyasal maddeler arasında yer alan parabenler öncelikle ilaç, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri sektöründe koruyucu olarak yaygın bir şekilde kullanılmakta olup şampuan, nemlendirici,, deodorant, diş macunu, sabun ve çeşitli kremler gibi kullandığımız birçok ürünün... Devam Et
Sayfalar (1 - 1) 1
KULLANICI GİRİŞİ

Gmail Hesabım İle Bağlan

Yeni Kayıt Formu
Şifremi Unuttum?