Haccp gıda güvenliği sistemi temel ilkeleri nelerdir? alt kısımda maddeler halinde sıraladık.

  1. » Ürün üretim proseslerinin her kademesinde Tehlike Analizinin Gerçekleştirilmesi
  2. » Üretim süreçlerinde Kritik Kontrol Noktaları (KKN) veya İngilizce CCP lerin oluşturulması.
  3. » Belirlenen Kritik Kontrol Noktaların KKN kritik limitlerin hedeflenen seviyelerin ve tolare edilebilecek düzeylerin belirlenmesi
  4. » Kritik kontrol noktaların izlenmesinin nasıl gerçekleşeceği
  5. » Kritik Kontrol noktalardan sapma olması durumunda hangi senaryoların veya faaliyetlerin işletileceğinin belirlenmesi
  6. » Haccp temel Gıda Güğvenliği dokümantasyon ve kayıtların oluşturulması
  7. » Haccp sistemi nasıl işletildiğinin kontrolü ve gözden geçirilmenin yapılması
BU KONU HAKKINDAKİ YORUMUNUZ NEDİR?
KULLANICI GİRİŞİ

Gmail Hesabım İle Bağlan

Yeni Kayıt Formu
Şifremi Unuttum?